Fouten

In de eerste twintig boeken die ik heb verkocht staan helaas nog een paar fouten! Gelukkig werden ze snel ontdekt door de lezers die mij direct inlichtten zodat ik meteen contact heb opgenomen met Boekscout. Voor 35 euro mocht ik 15 fouten laten corrigeren.

Dit is inmiddels gebeurd zodat ik eindelijk mijn boek kan gaan promoten. Tijd dus om met het voorgedrukte promotiemateriaal van Boekscout, boekwinkels af te gaan, de pers benaderen, lezingen voorbereiden etc. Aangezien mijn boek over de rouwverwerking na zelfdoding gaat, sluit het boek perfect aan bij onze stichting SaCha en kan ik mijn boek ook promoten op onze besloten facebookpagina: Hulp voor nabestaanden van zelfdoding. Ter informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website van onze stichting: www.stichtingsacha.nl.

Na 8 maanden wordt onze stichting steeds vaker gevonden door nabestaanden. Ik ben pas geleden benaderd door de telegraaf. Of ze mij mochten interviewen voor het blad: Vrouw. Ik ben daarmee akkoord gegaan en ze hebben een hele mooie documentaire gemaakt. Deze documentaire kan iedereen bekijken op onze website van stichting SaCha. Nu zijn we ook benaderd door omroep Max. Zij hebben op 24 augustus een live uitzending over zelfdoding en willen graag praten met nabestaanden en lotgenoten. Misschien zijn wij van onze stichting daarbij dan aanwezig.

Omdat rouwverwerking na zelfdoding heel anders is dan 'normale' rouwverwerking vind ik het heel belangrijk dat er nu eindelijk een boek over is geschreven. Omdat er op dit gebied niets te vinden was ben ik zelf begonnen met schrijven in dagboekvorm. Ik ben erg dankbaar dat ik via Boekscout de kans heb gekregen om dit boek uit te geven.

Je kunt via een inlogpagina bij Boekscout precies zien hoeveel boeken je hebt verkocht. Het is gewoon een perfect systeem en het kost je geen cent. Behalve dan als je na de eerste uitgave van je boek nog fouten tegenkomt. Maar die 35 euro zijn ook geen extreem hoge kosten. Ik ben nu klaar voor de promotie en ik hoop mega veel boeken te verkopen. Gewoon omdat het nodig is om het taboe op zelfdoding te doorbreken. Gelukkig komt het steeds vaker onder de aandacht.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Fouten

De Cover

Auteursblog